Jouw omgeving – De invloed van jouw omgeving tijdens keto dieet

Je eet anders, je bent afgevallen, je ziet er fitter uit. Niet iedereen in jouw omgeving reageert hier positief op.

Tijdens je Keto Dieet kom je mensen tegen die de positieve effecten die je ondervindt zullen opmerken.

Deze reacties kunnen verschillend zijn en kunnen van invloed zijn op hoe jij op dat moment in je vel zit. Je moet je er bewust van zijn dat je bezig bent met het omgooien van je gewoontes. Je neemt niet enkel deel aan een tijdelijk dieet.

Dit gaat met pieken en dalen, je zult je echt fantastisch voelen maar er zullen dagen bijzitten die je als dip ervaart. Gezien je het lichaam aan het resetten bent veranderen “onzichtbare” zaken ook. Hormonaal, neurotransmitters: deze twee alleen al zijn grote spelers in het gevoel van happiness en fitheid.


Hoe gaat jouw omgeving om met verandering

Als er op dip-dagen iemand is die je niet-fijne gevoel stimuleert kan dit moeilijk zijn. Vraag je af waarom mensen dit doen, je zou toch denken dat degenen die het goed met je voor hebben je stimuleren?

Bedenk bij jezelf nogmaals wat een cadeau je jezelf geeft door mee te doen met het Keto Dieet én dat je dit volhoudt de komende weken.

Voor veel mensen is discipline niet weggelegd. Doorzetten staat op hetzelfde lijstje.

Op zo’n moment ben je een grote spiegel waar iemand inkijkt: het is een confrontatie met het feit dat ze het zelf niet op kunnen brengen om daadkrachtig het roer om te gooien.

Zie het als stoppen met roken: hoe vaak krijg je geen sigaret aangeboden van iemand die wel rookt? Je gaat dit overigens ook ervaren betreft het laten staan van alcohol, hier volgt vaak commentaar op. Het wordt gezien als ongezellig terwijl jij gedurende de avond iedereen wazig ziet worden.

En dan heb je nog mensen die van mening zijn dat een ander dieet of voedingsplan beter is; laten we eerlijk zijn het aanbod is ook enorm.


Het gaat om jouw verandering

Waarom heb jij voor Keto Dieet gekozen? Het spreekt je aan dat we teruggaan naar je gezonde zelf, je bent een keto dieet schema aan het volgen bent wat op maat gemaakt is voor jou en dat je jezelf ontwikkeld door de kennis die je krijgt over hoe de werking van lichaam is.

Je kiest voor dit dieet omdat je zo ge-reset wordt dat je niet meer heel je leven zult jo-jo-en met je gewicht. Je hebt gekozen om fit, gezond en mooi oud te worden. Jíj hebt het begrepen en daar draait het om.


Keto-dieet-niet-beinvloeden-door-omgeving